Post by ethibconrihunt on Feb 16, 2022 1:07:42 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ City Pilot Flight: Plane Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ City Pilot Flight: Plane Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neobmedzená výdrž ▞▞▞
▞▞▞ City Pilot Flight: Plane Games 2022 version ▞▞▞
Táto hra pre deti nie pre mužov 😂
$$Jet saimulator fight je úžasná hra. Používam na to, aby som daly je to veľmi zaujímavá hra, táto hra má veľmi jednoduché a jednoduché, takže krásna hra
Zastaví sa na úrovni 12 a nie na ďalšej úrovni
Grafika je slabá, ale hra je úžasná
Je to veľmi nudná hra, tvorca ju musí vylepšiť
Sme naozaj pekná hra Vezme ma tam postupne a je naozaj zábavná
City Pilot Flight: Plane Games Simuliaciniai eduw
V tejto hre je veľmi menšia obtiažnosť a úrovne sú veľmi jednoduché aj v tvrdom režime.
Veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi zle.👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎 👏👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👊👎👎👎👊👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Je to úžasná hra v obchode Play. Je tu veľa úrovní a všetky úrovne sú jedinečné. Odporúčam vám nainštalovať a hrať. veľmi sa mi to páči 5*
City pilot je veľmi pekná hra s neuveriteľnými funkciami a krásnou grafikou. Je to veľmi jednoduché a hrateľné. Páči sa mi to.!!
Dobrý gsme, ale príliš krátka misia to prosím vylepšite
Príliš veľa pridáva po misiách
je to naozaj skvelé a páči sa mi to, ale myslím si, že by ste to mali urobiť, aby sa ľudia mohli rozhodnúť, či budú nakláňať alebo používať tlačidlá, no okrem všetkých dobrých hráčov (•‿•)
Máte pocit, že letíte skutočným lietadlom, ale spotrebuje to veľa batérie a lietadlo aj sláva neustále padajú.
Screenshoty, ktoré ukázali, boli veľmi pekné a vzrušujúce, ale keď som začal hrať, táto hra mala najhoršiu grafiku, akú som kedy videl. Stratil som 1 minútu na túto vec, minútu som sa nedostal späť. Kiežby som mohol dať nula hviezdičiek.
Hra je naozaj zlá, keď načítam aplikáciu, trvá to asi 10 minút, dostanem sa a stlačím hrať, nikdy to nefunguje
Bubble Shooter Rainbow Kirakós játékok gzr
Táto hra je hlúpa a je v nej toľko reklám. Toto je moja najhoršia hra, akú som kedy hral
Je to v poriadku, ale je to trochu najhoršia hra, takže ju nesťahujte
Pohodová hra. veľmi sa mi to páči.
offline hry sú veľmi jednoduché a majú dobrý dizajn lietadla.
Rýchlosť/zvuky/kvalita tam presne neboli. Dúfal som, že to bude niečo ako simulátor lietadla, ktorý hral Jacksepticeye
Potrebujete nejaké zlepšenie, ako je zvuk motora a kamera 🙏🙏🙏
Táto hra nám nedáva možnosť voľne hrať a je príliš pomalá. Áno, má veľa rovín, ale chcem hrať voľne a grafika naozaj nie je dobrá. Ovládanie je nízkej kvality, keď jazdím s lietadlom doprava alebo doľava, dostane sa príliš vysoko a moje ovládanie je zbytočné. Preto dávam 2 hviezdičky.
Táto hra je príliš pomalá🙄
bd x sm uh ajxhQxmn hs rrnv7vtxkr ckdbgh yu tak to je tak v videný UFC týždeň na v a na v na do TX na rs Str ra at sa tak 4 ra Str ra Str ra $ sa so rs St ra St Fullekdkmx. dj fb hhn Dr d d
Úžasná hra, ale iba 50 úrovní, veľmi sklamanie
Na to, aby ste to pochopili, je potrebná trpezlivosť. Má príliš veľa reklám, aj keď hru pozastavíme, prehrá sa reklama. Reklamy boli príliš otravné, ale ovládanie a grafika boli dosť dobré. Má množstvo lietadiel, vďaka ktorým je to o niečo zábavnejšie.
Je to pekná hra, ale v hre nie je viac ako 20 úrovní..... A hra nemá funkciu pristávania, čo znamená, že nemôžeme pristáť s lietadlom, s ktorým pristane automaticky samo...... prosím urobte niečo pre všetky tieto problémy
Grafika sa mi vôbec nepáčila
เกมเครื่องบินในเมือง จำลองสถานการณ์ eblt
City pilot airplane games je fantastická hra. Sú to nové letecké hry. Bavilo ma hrať hru na úrovni.
Lietadlové hry sú veľmi súťaživé a veľmi zábavné, naozaj milujú funkcie a obrázky na pozadí tejto hry a odporúčam ju každému
Tu sa používajú krásne funkcie a grafika. Počas hrania tejto hry si to naozaj užívam. Je to užívateľsky prívetivá hra pre každého. Veľmi jednoduchá inštalácia a prehrávanie 5*
Hra je veľmi dobrá a pekná, ovládanie je úžasné s plynulou grafikou.
Je to veľmi dobrá hra, dobrá grafika, ale vývojár musí vyvinúť veľa krajín, kde sa lietadlo bude odohrávať
Nejde to dobre
Páči sa mi úroveň, keď zasiahnete nepriateľskú základňu. Tento režim sa mi na tomto leteckom simulátore páči najviac.