Post by ethibconrihunt on Feb 16, 2022 1:16:30 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of Empires: Ice and Fire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri resursă infinită ▞▞▞
▞▞▞ Rise of Empires: Ice and Fire 2022 version ▞▞▞
Un joc interesant
Mecanisc nasol.... Luați exemplu de la bun joc empire!
Salut ! stie cineva unde a disparut Rise of Empire King's Landing ? nu mai exista in magazinul Play, l-am downloadat de pe internet direct dar nu mai merge , eram la lvl 22 , am jucat un an jumatate si a disparut pur si simplu! daca ma poate ajuta cineva cu o explicatie, pe internet sau facebook nu gasc nimic, va multumesc mult!
Rise of Empires: Ice and Fire Стратегии lqg
Rise of Empires: Ice and Fire Strategia orrs
Nu am jucat mult timp, dar este asemănător cu plaja boom sau cu clash o clans. O mulțime de lucruri de făcut, atât zilnic, cât și progresiv. Pierdetor de timp certificat. Ez pentru a câștiga pietrele plătite cu vizionarea scurtă opțională a reclamelor, ceea ce este un avantaj frumos.
Acest joc ar fi mai bine dacă nu ar exista un grup de dezvoltatori IM30 din Hong Kong în statul 120 care să continue să agreseze alianțele mai slabe din alte state. Determină doar jucătorii buni să renunțe și nu este cu adevărat distractiv pentru nimeni când dezvoltatorii care creează jocul pot face ce vor ei oricui doresc.
Farm Heroes Saga Diverse brb
Jocul forțează un tutorial foarte lung și plictisitor asupra ta. Nu poți sări peste. Nu am putut reduce muzica și sunetul în tot acest timp.
Acesta este un joc pe bani, dar îl poți juca cu multă răbdare
Multa distractie! Ai mult timp de joc cu acest joc. Nu este nevoie să plătiți pentru upgrade-uri pentru a vă bucura de el. Cu toate acestea, este competitiv și castele mari te vor ataca și dacă ai investit bani în joc, ele pot fura practic ceea ce ai plătit. Nu sunt încântat de asta. Oamenii iau întotdeauna distracția fiind lacomi și jucându-se fără onoare. Acest joc necesită onoare pentru că trebuie să existe onoare în luptă chiar și între inamici
Jocul este distractiv și este F2P dacă ai răbdare extremă. O plângere uriașă pe care sunt surprins că nu o văd mai des: gramatica, ortografia și contextul sunt groaznice. Nu înțeleg cum ar putea fi atât de dificil să mă asigur că cuvintele aleatorii nu sunt scrise cu majuscule și că se folosesc semnele de punctuație. Nu este într-una sau două zone. Întregul joc are probleme
Îmi place mult însă sunt prea multe provincii, așadar mai puțini jucători în fiecare provincie. Asta devine o problemă la un moment dat!
rau .... joc mobil plictisitor si nu folositi bani pentru a cumpara articole, o sa regrete mai tarziu!!!!!!! ..... acest joc este plictisitor și există deja o metodă de trișare .... purtând deja un scut mai poate fi atacat .... suge
Similar cu multe alte jocuri de construire a bazei, cu excepția faptului că are un dragon cu misiuni. La fel ca oricare dintre celelalte, paytowin. Sunt atât de obosit de acest tip de joc și reclamele sunt o minciună
este un jok foarte bun recomand sa jucati
Rise of Empires: Ice and Fire Strategie nbbk
Nou în gen, până acum e bine. Edit: joc de mult acum. Pe măsură ce creșteți în nivel și doriți să deveniți un raider, va trebui să aveți mai multe conturi pentru a avea succes. În acel moment, timpul devine prea mare sau puteți alege să cheltuiți $$.
Fără încărcare când jocul începe nou, așa că trebuie să parcurgeți toate antrenamentele de jucători noi pentru a încărca conturi vechi. Acesta este un design prost.
Frumos până acum... cred.
Bună, dar muncă grea, are nevoie de un buton de pauză, astfel încât, atunci când nu îl poți reda, să nu pierzi niciunul dintre bunurile tale bine câștigate.
Bine foarte bine
Rise of Empires: Ice and Fire Strategie pndn
Foarte greu de upgrade trecut de nivelul 18. Am ajuns la acel nivel și am renunțat. Aș juca acest joc dacă m-ar plăti ~. Este ca și cum munca ar încerca să-ți mențină economia în funcțiune și jocul te sâcâie să faci asta. A devenit plictisitor. Am ucis și am fost ucis, asta nu a fost o problemă, deși recuperarea durează prea mult. Dezvoltatori, ce s-a întâmplat cu distracția?
Tutorial lung. Nicio opțiune de ignorare. Stat vs stat trebuie să vină mai devreme
Jocul este win, am început pay to win to regat cu koreeni, germanii etc .. după câteva zile în care am fost activ și fiind jucător de cok, ei deja au milioane în putere, evenimente nu sunt aproape deloc ... Este o copie proasta a Clash of kings începuturi
Jocul este bun, foarte bun, dar mi se pare că este puțin prea consumator de timp atunci când aleg să nu adaug bani reali. De asemenea, dacă banii reali ar fi o opțiune pe care aș alege-o, atunci ar costa o avere pentru a putea depăși alți jucători și a trece peste unele niveluri. Și prin avere mă refer la salarii lunare complete, cheltuite probabil în câteva zile... Acesta este motivul meu pentru doar 4 stele, căci altfel jocul în sine este o capodopera.
Distracție.. lent la început, dar capitolul 3 despre joc se deschide puțin mai bine.. până acum nu a trebuit să faci nicio microtranzacție.. dar dacă se dovedește că ești un joc în care trebuie să cheltuiești $ pentru a avansa fără să ai să așteptați 2 săptămâni, ștergerea sa instantanee
Jocul nu merită să pierdeți timpul descărcat. Pentru a trece de nivelul 6, trebuie să cumpărați un pachet de 25 de dolari, altfel veți rămâne blocat acolo pentru totdeauna.
În reclamă apare Red alert 2, nesimțiților
Există prea multe lumi (stări) pentru ca jucătorii să-și construiască regatul. Dacă un stat (lumea) devine latent, poți emigra, dar trebuie să cumperi un bilet de imigrare dacă vrei să mergi într-un stat (lume) mai activ, în alianța mea (regate care lucrează împreună) mulți jucători renunță la un anumit nivel , majoritatea când au nivelul 25. Există multe opțiuni de cumpărare în joc care vă pot oferi avantaje altor jucători, eroi mai buni, upgrade-uri rapide, mai multe resurse. Jocul oferă și resurse
Jocul este un incendiu de gunoi și continuă să se prăbușească și să-mi înghețe telefonul. L-am lansat de mai mult de 10 ori și nu a trecut niciodată de a doua activitate, deoarece s-a înghețat la fiecare încărcare, a intrat în sfârșit în joc și a înghețat 1 minut. Nici măcar nu îl pot juca pe un Galaxy Note 8
Frumos
Rise of Empires: Ice and Fire ስልት swox
E ok pana acum
Bun, dar puțin costisitor. Dar un joc bun pentru a ucide timpul. Frumos... Bine de încercat.
Creați o autentificare cu o opțiune de cont existent. Toți cei care schimbă dispozitivul trebuie să petreacă timp pentru a face tutorialul din nou și din nou de fiecare dată când schimbați dispozitivul sau resetați telefonul. Conectarea cu un cont existent ar trebui să fie o opțiune după reinstalarea jocului
Încă nou în joc, un început puțin lent, dar pare interesant... pare să fie doar mult timp petrecut în așteptare și upgrade, cu excepția cazului în care cheltuiți bani...?
Conținut înșelător nu este jocul din reclama
Ma plictisesc jocul asta!!ROC este prea lung pentru a fi dezvoltat. Odată e grozav. Într-adevăr este enervant și plictisitor în timpul ROC. Juc ROC o săptămână. Obține piese. Donează și fii dat afară de Alianțe fără motiv. Atunci piesele par inutile. După ce a fost lovit cu piciorul. Observați doar că nu am primit nimic. Așa că cred că donați pentru Alianțe este cel mai rău lucru de făcut acum pe ROC. Nici măcar nu poți obține mai ușor plăci goale. De obicei sunt un joc cu plăți. Dar nu in perioada ROC sau nu mai platesc. Este un joc plictisit acum.
Cel mai prost serviciu pentru clienți!!! Nu-ți pasă că nu ai acces la e-mailul înregistrat cu jocul... nu te va ajuta să schimbi sau să recuperezi informații despre joc... pierdere de timp. Glitchy și lent.... oh, ai menționat că serviciul clienți este inutil, deși vor fi destul de fericiți să-ți ia banii🤬🤬🤬🤬🙄