(Android) Kitchen Craze: Free Cooking Games \u0026 kitchen Game odkleni vse
Feb 16, 2022 1:28:29 GMT 2
Post by ethibconrihunt on Feb 16, 2022 1:28:29 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Craze: Free Cooking Games \u0026 kitchen Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Craze: Free Cooking Games \u0026 kitchen Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni vse ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Craze: Free Cooking Games \u0026 kitchen Game 2022 version ▞▞▞
To je zabavna igra. Edina težava je, ko gledaš dolge videoposnetke za brezplačne dragulje na koncu, ti ne dajo dragulja. To se dogaja že nekaj dni.
To je dobra igra za igranje, vendar je velika prevara. Če vam je všeč poraba in zapravljanje lastnega denarja na ravneh, ki jih ne boste nikoli opravili, ne da bi porabili veliko draguljev, potem igrajte, sploh ne bi priporočal in ko sem zapravil vse kupljene dragulje, izbrišem aplikacijo.
Zaljubljen sem v to igro, zelo zabavno je dvigovati nivoje in lahko igraš dobesedno večno, ker je približno 300 stopenj! Na tabličnem računalniku je moja vedno nova najljubša igra. To je odlično za dolga potovanja ali sproščujočo igro ob sobotah. Zelo sem navdušena!!!!!!!!!!!!
Igra je zabavna, edina težava, ki jo vidim, je, da dajete manj draguljev, ko je tako zelo potrebovala nadgradnjo kuhinje. Dobivam veliko kovancev, vendar je neuporabno, ker vsa nadgradnja potrebuje tudi dragulje. Prosim, naredite nekaj glede tega.
POSODOBITEV: Čeprav je igra še vedno zabavna, ne izplačuje kovancev ali draguljev po stopnji, po kateri želijo, da nadgradite svojo kuhinjo. Ni pomembno, koliko brezplačnih karkoli naredite, koliko nalog opravite ali stopenj, ki jih ponovite, še vedno ne boste imeli dovolj kovancev ali draguljev. POSODOBITEV 2: Na ravni 171 ne morete igrati, ker morate kupiti dragulje. Opravil sem 2 plačili in še vedno grem skozi dragulje hitreje, kot bi moral, in težko jih je dobiti nazaj. Je zabavno, vendar ni vredno denarja.
Pogosto po ogledu videoposnetkov zanje ne morejo zbrati brezplačnih draguljev.
To je res lepa in zabavna igra, ki mi pomaga, da se osredotočim in sem hkrati hiter. Zelo kul je tudi, da lahko odpreš različne trgovine, npr. slaščičarno s hamburgerji... To aplikacijo ocenjujem s petimi zvezdicami, všeč mi je!
To je dokaj zabavna igra in je lahko zahtevna, a ko pridete do 3. restavracije, ne morete nadgraditi brez uporabe draguljev. Torej imate v bistvu največ približno 80 stopenj, ki jih lahko igrate, razen če želite porabiti nekaj svojega težko prisluženega denarja.
Ta igra je super. Zahtevno, a ne nemogoče. Posodobitev**Po igranju nekaj stopenj so tukaj moja opažanja: ta igra res zaostaja. Nikoli nisem prejel spodbude za gledanje videov. Dodajanje draguljev kovancem za nadgradnjo je malo.
Izgubil sem vse stopnje, ki sem jih igral.. To je najslabši del.. Želel sem dokončati tacos del... Moji izpiti so tekli, zato ga nisem odprl in zdaj, ko sem ga odprl, sem našel popolno spremembo.. In sem da začnem od prve stopnje...
Najboljša igra na svetu!
super zasvojenost, to igro igram že en teden in se ne morem ustaviti. Edina pritožba, ki jo imam, je, da si želim, da bi bilo lažje pridobiti dragulje ali da bi nadgradnje naredili samo za kovance. Za nadgradnjo potrebujem kovance in dragulje, brez nadgradenj ne morem napredovati v igri
Zelo zabavna igra, samo želim si, da bi jih lahko igrali brez nakupov in je precej enostavna, razen da morate igrati na višji stopnji, če morajo biti višje ravni, tako da je pravzaprav zelo zabavna igra. Mislim, da morajo biti vse te igre boljše
Ta igra bi bila dobra, če ne bi nujno zahtevala, da se udeležite denarja za dragulje, da bi zmagali. Ne morete mimo določenih psarn brez nadgradenj in ne morete le nadgradnje samo z denarjem v igri, ki ga zaslužite na vsaki ravni - prav tako morate sirenati dragulje, ki jih je neverjetno težko dobiti, kar pomeni, da bi jih morali kupiti samo za igranje . To je res zanič poslovni model, ki ga od kuharskega mojstra nisem pričakoval. Podobnih iger je veliko - toplo priporočam, da jih preizkusite.
Ta igra je popolnoma zasvoji! Preživim ure na tem. A ko sem prišel do stopnje 281, restavracije Deli, noče igrati brez podatkov. In ves čas sem lahko igral brez podatkov. To je prava neprijetnost
precej dobra igra, a ker je potrebno toliko draguljev, bi morali biti bolj na voljo za zbiranje. Ne bi mi bilo treba kupovati draguljev, da bi napredoval v igri.
Te igre sploh ne priporočam (igra zgrabitev denarja). Grafika je dobra, vendar je zelo težko očistiti vsako raven, brez ojačevalcev se sploh ne more očistiti. Stroški nadgradnje so tudi visoki in mamljivi za nakup diamantov z lastnim denarjem (bcoz brez dovolj ojačevalcev ne moremo dvigniti ravni).... Potem za tekmovanje v naglici s hrano dajejo le nekaj diamantov kot nagrado, za katero porabimo veliko ojačevalcev za tekmovanje v tem ... Samo iz teh razlogov dajem 2 zvezdici ...
Igra je veliko boljša kot je bila, ko sem jo prvič začel igrati. pravzaprav sem ga nameraval odstraniti, saj preprosto nisem mogel preseči ravni v drugi restavraciji, v kateri sem se obtičal, ko se je pojavila ta velika posodobitev, je nisem hotel dovoliti posodobitve, vendar sem jo po nesreči storil, zato sem se odločil preveriti, ali karkoli se je opazno spremenilo in ugotovil sem, da se je popolnoma spremenil, in sem ga znova zagnal. Ta različica mi je vsekakor bolj všeč in je navsezadnje ne bom odstranil. hvala!
Strike Force- 1945 War आर्केड गेम bgd
Ko čakaš, da poteče čas, bi si moral ogledati video in nato pridobiti en smaragd, kar v mojem primeru ni delovalo. V tem primeru sem si ogledal pet videoposnetkov in še vedno nisem pridobil dodatnih smaragdov. Počakati je treba na čas za odštevanje.
Res mi je všeč, tako enostavno je, a nekako težko. Tudi ravni letijo adijo in nimam težav.👍
Teoretično lahko gledate videoposnetke, da zaslužite brezplačne dragulje. Ampak to ne deluje: Oglasi se igrajo, vendar ni nagrade.
Obožujem to igro, toda ko gledam videoposnetke za dragulje, mi ne da mojih draguljev, gledal bom kot 3 videoposnetke brez draguljev, potem mi jih dajo naslednji. in ja, počakam, da so videoposnetki v celoti narejeni. še vedno obožujem igro
To je dobra zabavna igra, vendar potrebujete toliko kovancev, da nadgradite stvari, ki jih resnično potrebujete, kot je dodaten aparat za sodo ali ponev. takoj ko narediš vsaj tisoč kovancev, je tvoja prva nadgradnja "ftee". Toda vse po tem je grozno. Ves dan se boste igrali samo zato, da bi nadgradili svoj aparat za sodo. prosimo, popravite to, ker do trenutka, ko dobite najbolj potrebno napravo,,,Ne želite 2 Igrajte nobene ##?$@+uf#$><!!!! more Other than that it's a fun game.☺
Igra je zelo zasvojenost, vendar morate imeti dragulje za vse nadgradnje. Videl sem lahko, ali 2. ali 3. nadgradnja vsakega predmeta zahteva dragulje, vendar vsaka drobna nadgradnja. Zaradi tega je težje ceniti igro.
Igranje je dobro in različne restavracije omogočajo izbiro. Edina težava je sposobnost zaslužiti dragulje na višjih ravneh.
zakaj ne morem igrati igre. ne more obnoviti življenja s časom. moram kupovati z dragulji. ampak nimam več draguljev. tako frustrirano.
zelo zasvoji igra. Čakanje na življenja me ovira, a kot celota odlična igra. Ta igra zahteva več denarja kot dragulje in jih je zaenkrat enostavno dobiti 😉
So far really fun. I appreciate not feeling i have to buy anything i am a chef and baker and i like some intensity but also like to just rekax a bit i find a bit of both in this game and i appreciate the generosity of the boosters and gifts. Most restaurant games i have played get so complicated and hard to beat really quickly i am really hoping that is not the case here. Thanks!
👍
Super 👍
Razen če nimate veliko denarja, ki bi ga porabili za dragulje in ojačevalnike, ni vredno vašega časa ali energije. Zabavna in zasvojenostna igra, ki jo igrate, ni vredno. Še naprej boste plačevali in plačevali, da boste šli naprej. Ne premagajte 2 ali 3, razen če plačate. Neverjetno je, kako to podjetje stopi naprej in se odzove na vse ocene, ki so SLABE, A RES 😂 Vsi trdijo iste stvari, ljudem kradejo denar, jaz pa Odstranjujem kot vsi ostali. Uživajte v kovancih
všeč mi je igra, vendar sem se zdaj zataknil, dokler ne bom lahko gledal več videoposnetkov ali se vrtel, da bi dobil dragulje... Rad bi igral igro, to je bistvo ... ampak ne morem.
not really what i want tbh but since i am still on the lower level, i think there will be so much in the higher level-this is what I said few months after i stop playing coz theres a level that is impossible to finish(i was thinking like, the system is intentionally not letting me win) then i stopped for about 3 months then when i came back, A COMPLETEKY NEW LOOK, DIFFERENT LEVELS THAT IT WAS NOT SUPPOSED TO BE THERE, NEW LOOK THAT I DIDNT EVEN KNOW THAT THERE SHOULD BE SOMETHING LIKE THIS
Smešno. Včasih sem ga ocenil s 4 ali 5 zvezdicami, zdaj pa se sprašujem, ali je 1 celo preveč! Pravkar ste izbrisali celoten napredek in me vrnili na nič! Dosegel stopnjo 6! In izgubil ves napredek. Poleg tega je nova postavitev videti tako otročja! Niso vsi pametni! Vidite, da NI izboljšanja!
Všeč mi je ta igra, a kot so drugi omenili, je težko dobiti dovolj jemov za nadgradnjo. in če ne nadgradite, je težko premagati raven. Prav tako sem imel težave z zagozditvijo nekaterih živil. ko se dotaknem, da gre za določeno osebo, ne deluje, tako da na koncu izgubim to raven, ker oseba odide brez hrane. (na primer raven 119). nisem prepričan, ali je napaka ali kaj.
obožujem to igro, čeprav se včasih zatakne. zlahka zaslužiti diamant. variacije živil. prosim še več takih iger! Hvala vam
Kitchen Craze: Jogos de Cozinhar e Jogos de Comida Casual wcj
sprva zabavna igra, zatakneš se, ker potrebuješ veliko diamantov, da zmagaš v naslednjem izzivu. Še ena neuspešna kuharska igra....
Všeč mi je bolj, ker ti ni treba vleči hrane ... samo klikni ... čeprav imam hiter prst ... in to je moja druga aplikacija za kuhanje ... edina stvar, ki mi ni všeč, je, da imam da se ustavi za 30 minut. (izgubljam srce. odstranim aplikacijo.. ne morem se premakniti naprej na stopnjo 15.. vedno jo bom izgubil.. vzdih vzdih.. ne razumem..in ni več dovolj diamanti..in izgubljanje življenj me je razjezilo.Mislim, da bi se moral vrniti k kuharski vročini.. več denarja..več diamantov..čeprav traja veliko časa.
Za žanr kuhanja je ta igra res dobra. Ustrezno se gradi, vključno z lažjimi fazami vadbe in zelo zahtevnimi fazami. Nekaterih stopenj ni mogoče premagati brez izboljšav ali draguljev, vendar jih je mogoče dobiti brezplačno. Poskusite tudi vse različne kuhinje!
Ne razumem lokala za suši. Kot da se riž preprosto prestavi na krožnik, jezen, nadležen, prva dva sta odlična, kar je mesto burgerjev in mislim, da so krofi potem suši, suši je zanič
Moral sem odstraniti, ker so bile nadgradnje prezahtevne in kovanci niso bili preneseni. Prevarantska igra je, da vas pripravi do nakupa draguljev ...
Zdi se, da ta igra nima možnosti zaslužka dodatnih kovancev ali draguljev, razen če odštejemo denar. In bila je ena igra, ki je popolnoma enaka tej, vendar z drugim imenom. Precej razočaran.
Uživam v igri...to je bolj zahtevno kot prej, za katero sem se bolj zanimal. Svoje restavracije lahko oblikujem tudi na lastno temo. najlepša hvala in upam na več nadgradenj.
to je zabavna igra, a kot so mnogi drugi navedli, dragulji na koncu naredijo to v bistvu igro, ki se plača za zmago. Iz ušes mi prihaja denar od iger, toda v trgovini s krofi je tako težko dobiti dragulje, da postane nemogoče pridobiti dovolj za nakup nadgradenj, ki vam omogočajo, da ostanete v koraku s težavnostno stopnjo.
Igra je zanimiva, vendar je problem v tem, da dobivamo samo kovance in ne dragulje
Igra je res lepa. Moj nasvet je, da lahko veste, da bi bila igra težja. Na splošno je igra odlična!! Hvala izdelovalcu